عایق

تولید کنندگان عایق

کافلکس (K-FLEX)

کافلکس (K FLEX)

مکروفلکس (MAKROFLEX)

مکروفلکس (MAKROFLEX)

پارس پلی فوم شرق

عایق صوتی ماپی ایتالیا

پارس پلی فوم شرق

پارس پلی فوم شرق

عایق چیست؟

عایق الاستومری در ساختمان به چند بخش تقسیم می شود، عایق حرارتی، عایق صوتی، عایق رطوبتی و عایق سرمایشی که همه این موارد درواقع برای جلوگیری از ورود یا خروج انرژی از ساختمان است.

روش هایی که برای عایق کاری ساختمان ها در بخش های مختلف ازجمله تاسیسات انجام می شود برای بهینه سازی مصرف انرژی است و هر عایق عملکرد خاص خود را داراست.

عایق در تاسیسات یک ساختمان پوششی برای حفظ دمای محیط است که در سیستم‌ هایی نظیر لوله های سرد و گرم، تاسیسات ساختمان و نیروگاه‌ها، بویلرها، چیلرها، دستگاه‌های تهویه مطبوع، کشتی‌ها، هواپیماها و لوله های انتقال نفت و گاز به کار می رود.

کابرد عایق

عایق‌ از انتقال حرارت بین دو سیستم جلوگیری می کند، بنابراین هرچه عایق مورد نظر مقاومت بیشتری در برابر انتقال حرارت داشته باشد، مطلوبتر است.

عایق برودتی و حرارتی یا فوم برودتی و فوم حرارتی هر دو برای عدم انتقال گرما کاربرد دارند با این تفاوت که فوم برودتی در سیستم سرمایشی و فوم برودتی در سیستم گرمایشی قابل استفاده است.

وقتی از لوله‌ های فشار قوی در محیطی پوشیده و زیرکار یا محیط خارجی استفاده شود، به عایق کاری لوله‌ ها نیاز می شود که باید در برابر آسیب‌های فیزیکی و مکانیکی، زنگ زدگی و سایر خطرات مقاوم باشد.

برای عایق کاری لوله‌ های فشار قوی از چندین روش استفاده کرد، مثلا استفاده از رنگ آستری و عایق ‌های سنتی و مدرن، برخی از این روش ‌هاست.

عایق ‌های به کار رفته باید مقاوم و بادوام باشند تا بتوانند شرایط سخت محیطی را تحمل کرده و از لوله های فشار قوی محافظت کنند.

یکی از عایق ها فوم های الاستومری هستند که در سیستم های سرمایشی و گرمایشی همزمان کاربرد دارند و عایق برودتی و حرارتی محسوب می شوند.

کاربرد عایق الاستومری

کاربرد عایق الاستومری یا فوم‌های غیر هالوژن عایق الاستومری برای استفاده از فولاد ضد زنگ مناسب بوده و در درجه حرارت بالا (تا ۲۵۰ درجه فارنهایت) قابل استفاده است.

برخی فوم‌های عایق الاستومری قابل استفاده برای درجه حرارت بالا مناسب تا ۳۰۰ درجه فارنهایت نیز کاربرد دارند.

یکی از کاربردهای عایق الاستومری تنوع رنگی  از جمله رنگ سفید است که باعث صرفه‌ جویی در وقت و هزینه اضافه تعمیر یا نقاشی در دکوراسیون داخلی می‌ شود.

کاربرد عایق الاستومری از نوع چند لایه برای کاربر در فضاهایی که اشعه ماورای بنفش یا شرایط آب و هوایی خاص مطرح می شود.

در صنعت عایق الاستومری ایجاد نوعی از عایق الاستومری که یک لایه افزودنی ضد میکروبی در داخل خود دارد، کاربرد جالبی دارد.

کاربرد عایق الاستومری لوله ای که عایق حرارتی و برودتی محسوب می شود که مانع از چگالش در لوله های آب سرد شده و از یخ زدگی آنها جلوگیری می کند.

کاربرد این عایق لوله ای در سیستم های گرمایشی مانع از کاهش دما و گرما شده، از زنگ زدن لوله های فلزی در شرایط جوی ممانعت می کند، این عایق موجب صرفه جویی انرژی در سیستم های سرمایشی، گرمایشی و تهویه می شود.

این عایق لوله ای به صورت عایق الاستومری لوله ای ساده، عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم و عایق الاستومری لوله ای با روکش پروتکت بلک و سیلور وجود دارد.

کاربرد عایق الاستومری لوله ای از نوع ساده برای عایق کاری در فضاهای بسته و نوع با روکش آلومینیوم با ضخامت های مختلف در محیط های باز به کار گرفته می شود. عایق لوله ای الاستومری با ضخامت های ۹، ۱۳، ۱۹، ۲۵   میلی متر عرضه می شود.

مزایای عایق الاستومری

یکی از مزایای عایق الاستومری این است که می توان از آن به شکل روکش دار یا بدون پوشش استفاده کرد که در صورت بدون روکش بودن عایق الاستومری ساده نام دارد.

این محصول متشکل از مواد سلولی در مواد پلیمری هستند و بسته به گروهی که به آن تعلق دارد، شامل پلی وینیل کلراید، نیتریل بوتادین رابر یا اتیلین پروپیلن دیان مونومر رابر باشد.

یکی دیگر از مزایای این عایق این است که در برخی موارد به دلیل اینکه محل عایق کاری در فضای بسته است و خطرات ضربات فیزیکی یا نوسان های آب و هوایی وجود ندارد، از نوع بدون پوشش استفاده می شود.

این محصول جدیدترین تکنولوژی را در زمینه عایق کاری دارد و از مزایای آن دارا بودن مقاومت فیزیکی و مکانیکی بالا و فوذ رطوبت پایین،  است.

از مزایای عایق الاستومری کاربرد آن برای عایق کاری لوله و تاسیسات سازه است، می ‌توان از عایق‌ الاستومری لوله‌ ای برای پوشش و عایق کاری آنها استفاده کرد.

سرعت و سهولت کار با این عایق لوله‌ ای نسبت به عایق های الاستومری روکش دار بیشتر بوده ولی دارای مقاومت کمتری در برابر ضربات فیزیکی و فشارهای مکانیکی است.

یکی دیگر از مزایای عایق‌ الاستومری این است که در فضای داخلی و مسقف که امکان به وجود آمدن آسیب های فیزیکی به عایق‌ ها کمتر است، استفاده از عایق های فوم ساده از لحاظ اقتصادی توجیه بیشتری دارد.

با توجه به نوسان های بازار، جهت اطلاع از قیمت دقیق و سفارش محصولات با کارشناسان ما در پرشین پایپ در تماس باشید.

021-91005252

021-91005757